www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Toyota подготви транспорт за Олимпиада 2020

19.07.2019 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 1949 прочитания
A+ | A-

Toyota подготви транспорт за Олимпиада 2020

Производството на специален транспорт за Олимпийските игри е отдавнашна традиция в автомобилната промишленост. Сега тя се продължава за лятната Олимпиада 2020 в Токио, за която Тойото разработи микробус с наименованието APM (Accessible People Mover).

Този елмобил с дължина 3,9 м и височина 2,0 м е предназначен за превоз на хора в зоните на "последната миля", където движението на обичайния транспорт е забранено. Например, в стадионите или на територията на олимпийското село. Основни пътници в бусчето ще бъдат инвалиди, възрастни хора, бременни и семейства с малки деца.

Мястото на шофьора е разположено в центъра на предницата на машината, за да може свободно да излиза от всяка страна. Втората редица може да приеме трима пътници, а на третия ред номинално има две места. При това вторият ред може да сгъне, освобождавайки място за инвалидна количка. Има модификация и за медици с място за носилка.


Toyota подготви транспорт за Олимпиада 2020Toyota подготви транспорт за Олимпиада 2020Toyota подготви транспорт за Олимпиада 2020Toyota подготви транспорт за Олимпиада 2020

Тагове: ToyotaелмобилтранспортОлимпиада

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ