www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Шоуто наближава: "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" с предпремиера на 31 юли

17.07.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 3655 прочитания
A+ | A-

Шоуто наближава: "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" с предпремиера на 31 юли

В разгара на лятото обстановката ще бъде нажежена докрай, защото кината ще бъдат атакувани от най-дълогоочакваната екшън продукция тази година. "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" се очертава като изключително интригуваща история, дело на режисьора Дейвид Лийч.

Филмът пречупва призмата, през която зрителите са свикнали да наблюдават филмите от вселената на обичания франчайз Бързи и яростни, и ще се съсредоточи върху едни от най-емблематичните образи, появявали се досега. Най-нетърпеливите ще могат да гледат "Бързи и яротни: Хобс и Шоу" предпремиерно в кината още от 31 юли и да разберат защо суперзвездите на съвременния екшън Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм влизат в яростна битка с Идрис Елба.

В чест на задаващата се премиера на филма на 14 юли в Dolby Theatre в Лос Анджелис се проведе грандиозно филмово събитие, което ярко се отличи с нестандартната си концепция. Целият замисъл на световната галапремиера на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" бе съсредоточен върху основната сюжетна линия на филма. Разбира се, акцент по време на събитието бяха Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън, които пренесоха духа на филма и на специалния килим, пристигайки на събитието, придружени от най-модерните спортни автомобили, превърнали се във визитна картичка на филмите от поредицата.

Стотици фенове и гости на галапремиерата бяха екзалтирани от оригиналната препратка към историята във филма, основна част от която са специфичните отношения между едни от най-добрите тайни агенти – Люк Хобс и Декард Шоу. Те имат безброй противоречия и никаква симпатия един към друг.

Още повече, че лайфстайлът и целият им маниер както като специални агенти, така и като обикновени мъже, са абсолютно полюсни. Съдбата и професионалният дълг обаче събира пътищата им и те трябва да преодолеят различията си в името на общото благо, което няма как да е по-малко от „едно спасяване на света“.

Точно по същия начин два червени килима събраха на едно място световните звезди, които носят изключителния екшън заряд на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу". Бързите коли и високите нива на адреналин са визитна картичка за филмите от поредицата и именно такава еуфорична атмосфера успяха да усетят гостите на галапремиерата.

Сред останалите звезди на премиерната сцена на Бързи и яростни: Хобс и Шоу бяха Идрис Елба, който се превъплъщава в злодея Брикстън, невероятната Еиза Гонзалес, която заема и ключова роля в продукцията, прекрасната Ванеса Кърби, която влиза в ролята на сестрата на Шоу, Клиг Къртис, Джош Мауга, Джон Туи и др. Вечерта уважиха и много представители на творческия екип на филма, сред които режисьорът Дейвид Лийч, продуцентът и сценарист Крис Морган, Дани Гарсия и др.

Пригответе се, защото на 2 август целият екшън свят ще се събуди за нови разтърсващи емоции заедно с Бързи и яростни: Хобс и Шоу! А предпремиерите стартират от 31 юли!Шоуто наближава: "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" с предпремиера на 31 юли

Шоуто наближава: "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" с предпремиера на 31 юлиШоуто наближава: "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" с предпремиера на 31 юлиШоуто наближава: "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" с предпремиера на 31 юли

Тагове: ШоукиноБързи и яростниХобс и Шоупредпремиера31 юлиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ