www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

През ноември попадаме в ледената прегръдка на "Замръзналото кралство II"

11.07.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 2876 прочитания
A+ | A-

През ноември попадаме в ледената прегръдка на "Замръзналото кралство II"

Тази година ще очакваме зимата с нетърпение. Ще я посрещнем с много настроение и ентусиазъм, за да се потопим в снежния, приказен свят на Замръзналото кралство 2. Приключенската анимация, вдъхновена от книгата „Снежната кралица“ на Ханс Кристиан Андерсен, чиято първа част се превърна в една от класиките на Дисни за всички времена, се завръща с изумителна нова част, която представя прелестна картина, вдъхновяваща динамика и шеметна история.

В новия трейлър на Замръзналото кралство II пред зрителите се открива още малко от новите опасности, които дебнат зад всеки ъгъл, и очакват обитателите на Арендел. Време е Елза, Анна и техните верни приятели да се изправят очи в очи с мистериозната тайна за тяхното кралство, която датира от древни времена. Миналото не е това, което познават, и изисква много кураж и дързост, за да се впуснат в неговите безкрайни загадки. Сериозни изпитания и челен сблъсък с непознатото очаква любимите ни герои, които за пореден път ще ни превърнат в част от приключението.

Какво се случва с магическите способности на Елза? Ще бъде ли магията достатъчна, за да „замръзне“ злото завинаги? Дали двете сестри ще се справят със сложните и непредсказуеми изненади на съдбата и миналото?

Ще разберем заедно този ноември, пътувайки смело през сезоните на любимата анимация. Режисьори на Замръзналото кралство 2 са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист заедно с Алисън Шрьодер. Продуцент на филма е Питър Дел Веко. "Замръзналото кралство II" ще ни приветства в снежните си обятия в кината от 22 ноември на 2D, 3D и IMAX 3D.През ноември попадаме в ледената прегръдка на "Замръзналото кралство II"През ноември попадаме в ледената прегръдка на "Замръзналото кралство II"През ноември попадаме в ледената прегръдка на "Замръзналото кралство II"През ноември попадаме в ледената прегръдка на "Замръзналото кралство II"

Тагове: АнимацияноемвритрейлърледенаЗамръзналото кралство

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "
" "