www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

И "Толкин" с премиерна дата 21 юни (трейлър)

18.06.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2961 прочитания
A+ | A-

И "Толкин" с премиерна дата 21 юни (трейлър)

Филмът „Толкин“ разказва за ранните години на знаменития автор и приятелството, куража и вдъхновението, които открива в училище. Младата звезда Никълъс Холт („Фаворитката“, „Лудия Макс: Пътят на яростта“, „Х-мен: Апокалипсис“) е Джон Роналд Руел Толкин, отгледан от грижовна майка, която от малък подхранва въображението му.

След като тя загива, когато той е едва на 12 години, Толкин е принуден сам да върви по един несигурен път. Всичко се променя, когато заедно със свои съученици сформират тайно общество от артисти и бунтари, които се надяват да променят света заедно. В тях той открива едно трайно приятелство, което ще му даде сили да преживее Първата Световна война и ще го вдъхнови да напише своите епични истории за Средната земя.

Книгите на Дж. Р. Р. Толкин „Хобит“ и „Властелинът на пръстените“ не просто доминират приключенския фентъзи жанр през миналия век, „Толкин ефектът“ може да бъде открит навсякъде в литературата, телевизията и киното. Създадените от невероятното въображение на Толкин светове на магьосници, хобити, дракони и митични същества олицетворяват най-добрите страни от човешката природа: любовта към приключенията, готовността да се жертваме за другите, надеждата доброто да възтържествува над злото и силата, която черпим от истинското приятелство.

Производител: 20th Century FOX
Оригинално заглавие: TOLKIEN
Времетраене: 112 мин.
Режисьор: Доме Карукоски
Сценарист: Дейвид Глийсън и Стивън Бересфорд
Оператор: Ласе Франк Йохансен
Музика: Томас Нюман
Продуцент: Питър Чернин, Дейвид Реди, Джено Топинг
В ролите: Никълъс Холт, Лили Колинс, Колм Мийни, Антъни Бойл, Патрик Гибсън, Том Глин-Карни, Дерек Джейкъби, Лора ДонълиИ "Толкин" с премиерна дата 21 юни (трейлър)И "Толкин" с премиерна дата 21 юни (трейлър)И "Толкин" с премиерна дата 21 юни (трейлър)И "Толкин" с премиерна дата 21 юни (трейлър)

Тагове: Толкинпремиерна дата21 юнитрейлър

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ