www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Бъдете сред първите, които ще видят "Цар Лъв" (трейлър)

24.06.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 2666 прочитания
A+ | A-

Бъдете сред първите, които ще видят "Цар Лъв" (трейлър)

Имаме новина за най-нетърпеливите фенове на дългоочакваната продукция "Цар Лъв". От днес, 24 юни, всички зрители ще могат да запазят местата си в киносалоните и да са сигурни, че ще бъдат сред първите, посетили лъвските земи в африканската савана.

И още нещо – "Цар Лъв" ще зарадва всички със специалните си предпремиерни прожекции в избрани кина на 18 юли. Една от емблемите на Дисни се завръща все така величествена и в същото време много различна. И идва ред на публиката да стане свидетел на новия живот, който целият творчески екип вдъхна на неостаряващия Цар Лъв.

По повод предварителната продажба на билети и предпремиерните прожекции на филма Дисни ни изненада с нови материали, които разкриват още от това, което ни очаква и увеличат нетърпението ни. На фона на въздействащата реч на Муфаса и картината, запечатала се в съзнанието на малки и големи, за пръв път чуваме и емблематичната мелодия на Can You Feel The Love Tonight.

Песента, превърнала се в едно от най-знаковите произведения на Елтън Джон, се завръща с нов аранжимент, но не по-малко вдъхновяваща, благодарение на зашеметяващото изпълнение на Бионсе и Доналд Глоувър, известен като рапъта Childish Gambino. Двамата артисти влизат в ролите на Нала и Симба и заедно с всички останали актьори превръщат Цар Лъв във филм със специален заряд.

С огромно вълнение и все по-малко търпение очакваме филма, дело на режисьора и сценарист Джон Фавро, който е създател на феномена от 2016 г. "Книга за джунглата". Остана по-малко от месец до грандиозното филмово приключение! Нека заедно отдадем почит на "Цар Лъв" на 19 юли в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия и предпремиерно на 18 юли.Бъдете сред първите, които ще видят "Цар Лъв" (трейлър)

Бъдете сред първите, които ще видят "Цар Лъв" (трейлър)

Бъдете сред първите, които ще видят "Цар Лъв" (трейлър)Бъдете сред първите, които ще видят "Цар Лъв" (трейлър)

Тагове: КиноанимацияЦар ЛъвджунглатрейлърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ