www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Токио 2019: Lexus показва електрически концепт

15.07.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Georgi Ivanov | 4129 прочитания
A+ | A-

Луксозната марка на Toyota Lexus се готви да покаже на салона в Токио първия си електрически концепт, като за него все още се знае твърде малко.

Предполага се, че става въпрос за компактен електромобил, най-вероятно с форми на хечбек. Естествено, дизайнът му ще е в рамките, заложени от актуалните модели на Lexus, но също така може да се очаква, че дизайнерите ще тестват реакциите на публиката с още по-голяма радиаторна решетка – акцентът при колите на марката, който поляризира мненията на специалистите и купувачите в последните години. Все още няма никаква информация относно техническите данни или дори мощността на електрическия концепт.

Според непотвърдена информация, има сериозен шанс електрическият Lexus да получи постоянно задвижване 4х4, осигурено от поставянето на електромотор на всяко едно колело.

А бъдещата серийна версия на електромобила ще е част от мащабния план на Toyota и Lexus, които планират реализирането на 10 нови модела с електрическо задвижване до 2025 година.Тагове: токио 2019лексъсlexusелектромобилиелектрически концептпремиераНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ