www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Трябва ли да има и SUV с марка Corvette?

12.07.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 4598 прочитания
A+ | A-

Още по темата

Американската специализирана преса и феновете на Corvette с нетърпение очакват премиерата на новия С8, която е след малко повече от седмица, но дали да не погледнем по-напред в бъдещето? Както го направи бившият вицепрезидент на GM Боб Луц, който е уверен, че в гамата на Corvette – марка, изградена върху един модел, вече има място и за SUV возило.

„Ако все още бях в GM щях да заложа на разработването на самостоятелна архитектура за SUV модел на Corvette, който да е супер лек и супер мощен, като Porsche Cayenne, но по-добър и по-голям модел – обясни Луц пред Automotive News. – Целта ще е годишно производство около 20 000 или 30 000 бройки, като цената ще започва от 100 000 долара. Със страхотен интериор и без V6 мотори, без евтина версия. Това трябва да е най-бляскавият SUV  в Щатите и Corvette като марка може да постигне това.”

Луц допълни, че във FCA вече са доказали, че американците си падат по супер мощни SUV модели, както и че клиентите в Северна Америка са готови да плащат шестцифрени суми за по-мощни и динамични SUV автомобили като Jeep Grand Cherokee Trackhawk.

Рендър: Detroit NewsТагове: corvettegmбоб луцнов моделsuvsuv манияsuv corvetteОще по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ