www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ferrari вкара двама мигранти на Острова

12.07.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 5162 прочитания
A+ | A-

Механиците на Ferrari открили двама мигранти, скрити в един от камионите на тима при пристигането на екипа на Скудерията на „Силвърстоун” тази седмица. Информацията беше потвърдена от италианския отбор снощи.

Първите механици на отборите пристигат на пистата преди началото на състезателния уикенд във вторник и се захващат с оборудването на боксовете и разгръщането на моторхоумовете.

След откриването на пасажерите от италианския тим са повикали полиция, като се предполага, че те са щурмували камиона при минаването на митницата във френския пристанищен град Кале, където много мигранти причакват и гонят камионите докато те пресичат бавно границата на излизане от Франция.

Рекордът по „превоз на мигранти” във Формула 1 все още се държи от шофьор на камион на Pirelli, които преди няколко години откри 8 човека при пристигането си на „Силвърстоун”, скрити в прицепа, с който вози гуми за отборите.Тагове: формула 1мигрантикалекамиониферариferrariпревоз на мигрантианглиясилвърстоунНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ