www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Nokian Tyres с високоскоростна овална писта в Испания (видео)

04.07.2019 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2792 прочитания
A+ | A-

Nokian Tyres с високоскоростна овална писта в Испания (видео)

Новият тестови център на Nokian Tyres в Испания ще позволява целогодишно тестване на летни, всесезонни и зимни гуми, а пистите ще бъдат готови през 2020 година. Общата инвестиция се оценява на 60 милиона евро.

Може би най-впечатляваща е овалната писта с наклонени завои. Тя е над 7 км дълга и започва да придобива форма, докато екип от Германия, специализиран в изграждането на наклонени завои на овални писти, работи върху топографията и горните слоеве на извивките на пистата. Обектът с площ от 300 хектара се намира в Санта Крус де ла Сарса, малък град на около час път с кола южно от испанската столица Мадрид.

„Тестовият център в Испания е най-голямата единична инвестиция свързана с тестване, която компанията е правила през цялата си история. Центърът ще подобри шансовете ни да произвеждаме съвместими продукти за пазарите в растеж, съобразно стратегия ни. Той също така ще подкрепи работата ни по отношение нанаучноизследователската и развойна дейност за всички наши продукти“ - казва Юха Пирхонен, вицепрезидент „Технологии“ в Nokian Tyres

Основният фокус е върху летните и всесезонните гуми, както и гумите с високоскоростен индекс; има особено голямо търсене за този тип продукти в развиващите се пазари на Nokian Tyres в Централна и Източна Европа, а също и в Северна Америка, където компанията скоро ще открие нова фабрика. Друга област, върху която ще се фокусира тестовият център е разработване на целогодишните свойства за безопасност на всеки продукт.Nokian Tyres с високоскоростна овална писта в Испания (видео)Nokian Tyres с високоскоростна овална писта в Испания (видео)Nokian Tyres с високоскоростна овална писта в Испания (видео)Nokian Tyres с високоскоростна овална писта в Испания (видео)

Тагове: Nokian TyresгумиовалнапистаИспаниявидео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ