www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Як адреналин в новия трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" (видео)

02.07.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2653 прочитания
A+ | A-

Як адреналин в новия трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" (видео)

Това лято отново "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" ни подлага на изпитание. До каква степен ще се покачи адреналинът ни пред шокиращата гледка от професионални хватки, несравними екшън изпълнения и опасност след опасност? Със сигурност обаче трябва да запазим самообладание, за да „влезем във филма“ и да изгледаме една от най-дългоочакваните продукции тази година!

Кадрите в новия трейлър ни пренасят директно на „бойното поле“, където бързите коли, красивите жени и необичайните локации са задължителен елемент. Изключително опитните тайни агенти с нескрита ненавист един към друг Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) са принуденида обединят усилия и да се изправят срещу глобалната заплаха, която застрашава живота на цялото човечество.

В нажежената обстановка влиза и сестрата на Хобс, която се превръща и в най-голямото препятствие за кибернетично усъвършенствания терорист Брикстън (Идрис Елба). Другата невероятна дама с ключова роля във филма е Еиза Гонзалес, а несравнимата звезда на Бързи и яростни: Хобс и Шоу е Хелън Мирън, която влиза в ролята на майката на Шоу.

По-лесно ли е да спасяваш света от смъртна опасност отколкото да се сработиш с този, към когото изпитваш истинско отвращение? А какво се случва, когато и семейството е замесено?

Всичко това в комбинация с брилянтния актьорски състав, превърнал се в емблема за целия екшън свят, ще разберем в разгара на лятото. Влизаме ребром в екшъна заедно с "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" в кината от 2 август на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Тагове: ТрейлърадреналинБързи и яростниХобс и Шоувидео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ