www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Екзотична изложба на птици от три континента идва в Бургас

27.06.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 2309 прочитания
A+ | A-

Екзотична изложба на птици от три континента идва в Бургас

Предлагаме ви една покана да видите на живо и да се докоснете без бариери и прегради до над 35 красиви птици в Бургас: морската градина комплекс “Флората”. Да чуете на живо как папагалът Лукас откровено ви казва - I love U!, и в ритъма на латино танц да потанцува пред вас - безценно преживяване за вас и вашите малки маугани.

Музикалната емблема на Бургас Тони Димитрова е една от изпълнителките, която обожава всички птици тук и е най-запаленият почитател на пътуващата експозиция. И тази година очакваме чаровния кадифен глас на българската поп музика да посети своите пернати любимци и отблизо да им се полюбува, заедно със своята дъщеря.

Една от най-големите изложби на екзотични птици в Източна Европа ще гостува за трети път в Бургас в експоцентър "Флора". Папагалите, с които ще имате възможността да се запознаете, са красиви, приказливи, шарени и дружелюбни. В Бургас ще "долетят" атрактивни птици от три континента, готови да впечатлят всички посетители с уникалността си.

Изложбата в експоцентър "Флора" се гордее да покаже и най-големия папагал в света - Хиацинтов Ара. Птиците не са поставени в клетки, няма прегради между тях и посетителите.

"Идеята на организаторите е да създадат атмосфера, максимално близка до естествената им среда, където всеки може да се наслади на красотата на папагалите и да си направи снимка за спомен", "допълва" виновникът Пламен Ковачев, собственик на най-голямата подобна експозиция в Източна Европа. Официалното откриване е на 1 юли от 18:00 ч. и е с работно време: от 10:00 до 13:00 ч. и от 16:00 до 20:00 часа.


Екзотична изложба на птици от три континента идва в БургасЕкзотична изложба на птици от три континента идва в БургасЕкзотична изложба на птици от три континента идва в БургасЕкзотична изложба на птици от три континента идва в Бургас

Тагове: ЕкзотичнаизложбаптиципапагалБургас

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "
" "