www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Хюлкенберг: Не преговарям с други отбори

28.06.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2881 прочитания
A+ | A-

Договорът на Нико Хюлкенберг с Renault във Формула 1 изтича в края на този сезон и вече се появиха слухове, че той може да не запази мястото си. В Австрия обаче Нико даде да се разбере, че иска да остане във Формула 1 и няма намерение да се разделя с Renault.

А вече се появи информация, че той преговаря с Red Bull, както и че той е влязъл в контакт с Porsche за участие в програмата на германската марка във Формула Е.

„Нищо от това не е вярно – обяви Нико на пистата „Red Bull Ринг” вчера. – Изненадан съм от слуховете, че Renault може да не продължи договора ми. Мисля, че скоро всичко ще стане ясно.

„В договора ми с тима има опции и механизми, които могат да бъдат активирани автоматично, но за това трябва да мине малко повече време. Все още обаче няма какво да се каже по тази тема, скоро всичко ще стане ясно. Аз нямам намерение да напускам Формула 1.”

Хюлкенберг има сериозен принос за 4-ото място на Renault в крайното класиране на конструкторите за миналия сезон, а шефът на тима Сирил Абитбул заяви в края на 2018, че Нико има талант да е световен шампион, като отборът трябва да му предостави автомобил, с който да го направи.

Сезон 2019 обаче не се развива според очакванията на отбора, основно заради проблемите с развитието на колата, което се отразява на представянето на Нико и на Дениъл Рикардо, чийто договор е до края на 2020 година.Тагове: формула 1нико хюлкенбергреногран при на австрияrenaultНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ