www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дебют за Ford Puma - малък кросоувър с куп технологии

26.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 3724 прочитания
A+ | A-

Ford представи възродения си автомобил Puma. Колата остава с компактни размери, както и през 90-те години, но вече няма спортен характер, а принадлежи към сегмента на кросоувърите.

Машината се базира на актуалното поколение Fiesta и ще се предлага първоначално в нива на оборудване Titanium и ST Line. Екстериорът е силно повлиян от оригиналния Puma, като особено видно това е в предната част.

В кабината откриваме доста приятна атмосфера, която до голяма степен прилича на Fiesta. Голямата разлика се крие в добавените допълнителни технологии, като изцяло дигитален инструментен панел и безжична зарядна станция за телефони на централната конзола.

Двойното дъно в багажника позволява обемът му да бъде доста внушителен за размерите на джипката - 456 литра. Разбира се, задните седалки се сгъват и оформят голям равен товарен обем.

Часто от екстрите, с които може да се оборудва модела, са премиум аудио система с 10 говорителя, 180-градусова камера за паркиране, 12.3-инчов дигитален инструментен панел, връзка с Andriod Auto и Apple CarPlay, масажни предни седалки и куп други.

Задвижването е поверено на 1.0-литров бензинов турбо мотор, който е подпомаган от 48-волтова електрическа система в лека хибридна установка. Ще се предлага в две мощности - със 123 и 153 к.с., а скоро ще видим и дизелов вариант. Не се предвижда задвижване на четирите колела.

Puma ще се сглобява в Крайова заедно със EcoSport като продажбите ще започнат преди края на годината. Цените ще станат ясни скоро.Тагове: fordpumaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ