www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Хамилтън: Пилотите не са виновни за скучните състезания

23.06.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2248 прочитания
A+ | A-

Люис Хамилтън спечели днес може би най-скучното състезание през сезона във Формула 1 и след финала заяви, че вина за тези надпревари носят не пилотите, а тези, които пишат правилата в световния шампионат.

„Разбирам защо феновете не харесват такива състезания, но не трябва да обвиняват за това пилотите – обясни Хамилтън, който вече има 6 победи в първите 8 състезания. – Не ние пишем правилата. Нямаме нищо общо с разликата в бюджетите на отборите и всичко останало. Трябва да окажете натиск върху хората, които ръководят спорта. Мисля, че те се опитват да постигнат някаква промяна, но години наред взимат лоши решения.

„Това е постоянен цикъл във Формула 1 от години насам, сезони наред, още преди аз да вляза в световния шампион.

„Това е заради начина, по който Бърни Екълстън е изградил Формула 1, заради начина, по който се взимат решения и са се взимали преди. Според мен, докато не се промени методът на взимане на решения, нищо няма да се промени. Но това не е моя работа, аз трябва да се представям максимално добре на пистата.”Тагове: формула 1гран при на франциямерцедесmercedesлюис хамилтънсвободни тренировкивалтери ботаспол рикар скучно състезание победаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ