www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Aston Martin разказа за новите коли на Джеймс Бонд

22.06.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2926 прочитания
A+ | A-

Aston Martin разказа за новите коли на Джеймс Бонд

В следващия филм за Джеймс Бонд ще се появят три автомобила Aston Martin - класическите спортни машини DB5 и V8, както и новият суперкар Valhalla. Това съобщи официалният туитър на британската марка, където е публикувана фотография с актуалния изпълнител на ролята на агент 007 Даниел Крейг и принц Чарлз, позиращи на фона на две коли.

Новата част от бондианата, носеща работното име "Бонд 25", ще излезе по екраните през 2020 година. По-рано в интернет се появи видео от снимките на филма в Северна Норвегия, където беше забелязан класическия Aston Martin V8 Vantage за Тимъти Далтън през 1987 година.

Що се касае модела DB5, то той се появява за пръв път в третата част на сагата за Джеймс Бонд - "Голдфингър" от 1964 г., а последният път е задействана през 2012 г. в лентата "Скайфол". Неотдавна британците пристъпиха към монтаж на съвременна версия на класическия модел, която ще излезе в тираж от 25 екземпляра - всеки на цена от 2,75 млн паунда.

Средномоторният хиперкар Valhalla засега се намира в стадий на разработка. Автомобилът ще получи хибридна силова установка за над 1000 к.с. от базата на новия V6 двигател с две турбини плюс спомагателни елмотори.

По-рано беше съобщено, че в следващата част на сагата за Джеймс Бонд ще видим и първият напълно електрически модел от Aston Martin - Rapid E. Идеята за "зелената" машина принадлежи на режисьора на новия филм Кери Джоджи Фукунага, който се явява активен природозащитник.


Aston Martin разказа за новите коли на Джеймс Бонд

Тагове: Aston Martinразказафилмнови колиДжеймс Бонд

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ