www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Премиера за Honda Ride Fest и дебют на CB500F

22.06.2019 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2964 прочитания
A+ | A-

Премиера за Honda Ride Fest и дебют на CB500F

За първи път в България Honda организира масов тест на мотоциклетната си гама под името Honda Ride Fest (фотогалерия). Мястото на срещата е добре познатият Ви адрес – бул. България 111, сграда А, а датите са – 22 и 23 юни. Започва още в 10:00 часа сутринта в съботния ден и приключва в 16:00 в неделя.

През следващия уикенд Honda eскадрилата се мести в града под Тепетата, за да могат и пловдивчани да се насладят на великолепната езда с Honda. Новият CB500F дебютира по време на първия райд-фест.

„Вече разполагаме със 7 демо-модела от всички класове и смятаме да превърнем Honda Ride Fest в традиция. Един от тях дори показваме за първи път – CB500F. Радваме се, че възвърнахме второто си място по продажби на мотоциклети в страната с 54 реализирани на пазара бройки. Стартираме и нова услуга заедно с банка ДСК – бързи кредити до 10 000 лв., подходящи именно за покупка на мотоциклет“ - коментира Светослав Китанов, новият бранд-мениджър секция двуколесни в Бултрако АД, официален представител на Honda за българския пазар.


Премиера за Honda Ride Fest и дебют на CB500FПремиера за Honda Ride Fest и дебют на CB500FПремиера за Honda Ride Fest и дебют на CB500FПремиера за Honda Ride Fest и дебют на CB500F

Тагове: ПремиераHondaRide FestдебютCB500FмотоциклетНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ