www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Наказанието на Фетел от Канада остава

21.06.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 3173 прочитания
A+ | A-

Наказанието на Себастиан Фетел от Гран при на Канада – 5 секунди към времето заради опасното му връщане на пистата след излитането от трасето в 48 обиколка остава, стана ясно днес. Стюардите на ФИА на „Пол Рикар” отхвърлиха искането на Ferrari за преразглеждане на инцидента, въпреки уверенията на италианците, че разполагат с нови доказателства, които ще променят изхода на казуса.

От седемте нови доказателства стюардите посочиха, че пет не са нови, а другите две не са достатъчно убедителни.

Последните две се отказаха анализът на бившия пилот Карун Чандок за британска телевизия, както и запис от камерата на каската на Фетел.

Себастиан Фетел също се яви днес пред стюардите от Канада и колегите им, събрани за Гран при на Франция, за да разкаже отново инцидента, но и това се оказа недостатъчно.

Подобно решение се очакваше, като на практика инцидентът и наказанието на Фетел не се разглеждат по същество, а стюардите обявиха протеста на Скудерията за недопустим, какъв щеше да е и резултатът, ако от Ferrari бяха отнесли въпроса до Апелативния съд на ФИА.Тагове: формула 1себастиан фетелгран при на канадаферарисезон 2019битка за титлатаново разглежданегран при на францияотхвърляне на разглежданетоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ