www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW i3s и Hyundai IONIQ Electric в автопарка на услугата за споделена мобилност в София

20.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 1416 прочитания
A+ | A-

BMW i3s и Hyundai IONIQ Electric в автопарка на услугата за споделена мобилност в София

Нови 15 автомобила BMW i3s се добавят в автопарка на услугата за споделена мобилност SPARK. Те ще бъдат част от нов премиум пакет, който компанията въвежда. Той ще предлага на потребителите автомобили с по-богато оборудване и още по-дълъг пробег в реални условия.

BMW i3s е с увеличен пробег и може да измине до 280 км във всекидневието, благодарение на новата по-мощна батерия (120 Aч). С напълно електрическо задвижване, както и относително ниското тегло, BMW i3s ускорява до 100 км/ч за 7 секунди. Автомобилът не отделя вредни емисии, а интериорът е направен от естествени или рециклирани материали като чиста вълна, евкалиптово дърво, добито по сертифициран начин и др.

Същевременно Hyundai България достави 13 луксозни Hyundai IONIQ Electric на Spark. Оборудван с литиево-йонна полимерна батерия с капацитет 28 кВтч, Hyundai IONIQ Electric разполага с електрически пробег от 280 км, благодарение на водещ за класа си разход на електроенергия от 11,5 кВтч / 100 км.

Новите модели ще допълнят вече богатия автопарк на SPARK, състоящ се от 170 електрически Hyundai KONA Electric, от които първите четиридесет и шест електромобила вече са на разположение на потребителите на услугата, а останалите 124 ще бъдат доставени до края на годината. Благодарение на новите попълнения в автопарка, общият брой на електромобилите на SPARK ще надмине 300, а тези с марка Hyundai ще наброяват 183 автомобила.


BMW i3s и Hyundai IONIQ Electric в автопарка на услугата за споделена мобилност в СофияBMW i3s и Hyundai IONIQ Electric в автопарка на услугата за споделена мобилност в СофияBMW i3s и Hyundai IONIQ Electric в автопарка на услугата за споделена мобилност в СофияBMW i3s и Hyundai IONIQ Electric в автопарка на услугата за споделена мобилност в София

Тагове: BMWi3sHyundaiIONIQ Electricавтопарксподелена мобилностСофия

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "