www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Деница Гергова отново БГ лице на Range Rover Evoque

18.06.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Литература, арт | Автор: Jordan Lukanov | 1853 прочитания
A+ | A-

Деница Гергова отново БГ лице на Range Rover Evoque

В София започна дългоочакваната британска изложба на The Connor Brothers. Нейният официален старт бе даден лично от Деница Гергова по време на специална церемония в галерията за модерно изкуство „Оборище 5“.

Изящни картини, изпъстрени с творчески багри, впечатлиха и най-капризните ценители на арт изкуството у нас. Но над всички тях се открои един автомобил – новият Range Rover Evoque. Той се отличи със своя изискан и прецизен дизайн, изпипани до съвършенство технологии и изключително внимание към всеки детайл.
 
По време на изложбата на The Connor Brothers стана ясно, че любимият на всички жени Evoque е намерил отново своя посланик за България в лицето на амбициозната Деница Гергова, директор на галерия и зала „Оборище 5“. Девет години по-късно една от най-известните и чаровни българки отново залага на неподражаемия британски стил и силует. Тя се нарежда редом до Джейми Оливър и Антъни Джошуа, които са само част от другите популярни лица на модела по света.

Range Rover Evoque е най-успешният модел в историята на марката Land Rover. За 8 години на пазара той е награден с повече от 220 престижни международни отличия.

Пионер на пазара на луксозните и компактни SUV автомобили Evoque може да се гордее с близо един милион продажби в световен мащаб. Проектиран да съчетава изкусно градския живот с бягството сред природата, новият Range Rover Evoque надгражда устойчивия лукс и привлекателност на оригинала с прецизно усъвършенстване на моментално разпознаваемия му силует.

Новите технологии в Evoque със сигурност зашеметяват. Например, ClearSight Ground View е реализация на концепцията на Land Rover за прозрачен преден капак, осигуряващ по-голяма видимост под автомобила при движение по предизвикателен терен – без значение дали преодолявате препятствие в градската джунгла или сред природата. Впечатляваща е и технологията ClearSight, която трасформира вътрешното огледало за обратно виждане в HD видеоекран.


Деница Гергова отново БГ лице на Range Rover EvoqueДеница Гергова отново БГ лице на Range Rover EvoqueДеница Гергова отново БГ лице на Range Rover EvoqueДеница Гергова отново БГ лице на Range Rover Evoque

Тагове: Деница ГерговаБГлицеRange RoverEvoque

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ