www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Фотографът Алекс Манчев показа “Голата истина”

13.06.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Литература, арт | Автор: Jordan Lukanov | 1576 прочитания
A+ | A-

Фотографът Алекс Манчев показа “Голата истина”

Галерия "Оборище 5" и Алекс Манчев ни канят от 6 до 30 юни на изложбата “Голата истина”. Естетиката на емоцията, красотата на свободата, смисълът на съдържанието - това са темите, които силно вълнуват и вдъхновяват Алекс Манчев.

Жената като субект, а не обект на желанията, е музата и главна героиня в произведенията му. Тя играе себе си уверено и без задръжки.Концепцията на артиста е проста - самочувствие на формата и тиха интелигентност в еротичен прочит.

Художествените фотографии са далеч от идеята да хванат момент. Те улавят характер, вътрешните пориви, търсенията и намиранията на жената във всичките и проявления.

Триумф в черно и бяло на женствеността над сивотата на ежедневието. Професия: снима голи жени. Така бихме представили Алекс Манчев ако търсехме сензация.

Артистът обаче представя нещо друго. Изкуството му е трибют към истината - женската истина. Когато прожекторите на ежедневието са изключени и дамата е останала насаме със собствения си свят - това е моментът на Алекс Манчев.

Маските са паднали, а обективът му се превръща в калейдоскоп. Улавя автентичността, искреността, пламъка в тишината. Фотографиите му създават свой собствен език, който си струва да бъде научен. Те улавят характер, вътрешните пориви, търсенията и намиранията на жената във всичките и проявления.


Фотографът Алекс Манчев показа “Голата истина”Фотографът Алекс Манчев показа “Голата истина”Фотографът Алекс Манчев показа “Голата истина”Фотографът Алекс Манчев показа “Голата истина”

Тагове: ФотографОборищеизложбаАлекс МанчевпоказаГолата истина

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ