www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Офроуд версията на Huracan става серийна

13.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 1959 прочитания
A+ | A-

Още по темата

Lamborghini разглежда сериозно възможността да произвежда серийно офроуд версията на Huracan – Sterrato. Концептът се появи в началото на юни, а техническият директор на компанията Маурицио Реджиани потвърди, че има реален шанс Sterrato да влезе в производство и да се окаже печеливш проект. Офроуд елементите на суперавтомобила ще бъдат създадени с помощта на 3D принтер, а за суровина ще се използва нов синтетичен материал, всичко това означава по-ниски производствени разходи.

Плановете на Lamborghini са насочени към 2021 година, когато трябва да бъдат произведени 500 или дори 1000 бройки от версията Huracan Sterrato. Цената на всеки един автомобил ще е 240 000 евро.

А развитието на Huracan ще върви по следния график: през 2022 ще се появи хибридната версия на модела, а през 2023 – хардкор вариантът Superveloce.

Sterraro се задвижва от 5,2-литров атмосферен V10 мотор с 640 конски сили, който работи със система 4х4, и четирите колела завиват, окачването е променено, използва се система да управление на работата на колата в офроуд условия. Просветът на автомобила е увеличен с 47 мм, следата му е с 30 мм по-широка.Тагове: lamborghinilamborghini huracanlamborghini huracan sterratoофроуд ламборгини хураканОще по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ