www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ferrari намери още един начин да жали наказанието на Фетел

13.06.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2430 прочитания
A+ | A-

Ferrari може да използва друг начин да оспори наказанието на Себастиан Фетел от Гран при на Канада – 5 секунди към времето му заради опасно връщане на пистата, което струва победата на германеца. След финала на състезанието в Монреал от италианския тим обявиха, че ще обжалват тази санкция като срокът за това е 96 часа след състезанието, но се предполага, че Апелативният съд на ФИА ще обяви жалбата им за недопустима, тъй като тези санкции не подлежат на обжалване. Срокът за обжалване на тази санкция изтича по-късно днес, така че решението трябва да стане факт бързо.

Сега обаче стана ясно, че в Маранело обмислят възможността да искат от ФИА ново преразглеждане на случая, което се допуска само ако е налице ново доказателство, което не е било на разположение на стюардите при първоначалното им отсъждане в Монреал.

Тук срокът за обжалване е по-дълъг – 14 дни от финала на състезанието, което означава, че Ferrari ще може да използва тази опция до Гран при на Франция. Но за да се възползват от тази възможност италианците ще трябва да представят ново и убедително доказателство, че Фетел е бил санкциониран неправилно в неделя.Тагове: формула 1ферарисебастиан фетелнаказаниеferrariгран при на канадаобжалванефиаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ