www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Nissan си осигури дизайнер на Ford

13.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 1633 прочитания
A+ | A-

Японският гигант Nissan официално обяви наемането на Дейвид Уудхаус, който става вицепрезидент на подразделението на компанията за Северна Америка, като ще отговаря за дизайна на моделите на Nissan и Infiniti на този пазар. Тази позиция осигурява на Уудхаус и място в глобалния дизайнерски комитет на Nissan.

Миналата седмица Уудхаус успя да изненада индустрията като подаде оставка от поста директор по дизайна на Ford за световния пазар. Уудхаус има зад гърба си над 20 години във Ford, а едни от най-важните му последни проекти са свързани с обновяването на гамата на Lincoln, включително и създаването на концептуалните Continental и Aviator, като и в двата случая концептите стигнаха до серийно производство.

Nissan е в период на по-слабо от очакваното представяне в Северна Америка – пикапите на японската компания не се продават достатъчно добре, а освен това марката страда от постоянното свиване на дела на традиционните седани.

А Уудхаус ще трябва да направи така, че американските клиенти отново да започнат да харесват моделите на японската компания.Тагове: северна американисанфорддейвид уудхаусдизайнеринфинитилинкълнfordnissaninfinitilincolnНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ