www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Епичният "Х-Мен: Тъмния феникс" по кината от 7 юни

06.06.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1046 прочитания
A+ | A-

Епичният "Х-Мен: Тъмния феникс" по кината от 7 юни

Сценаристът и режисьор Саймън Кинбърг представя от 7 юни по кината на 3D, IMAX 3D, 4DX и с Dolby Atmos най-дръзкия филм за Х-мен правен някога. „Х-МЕН: ТЪМНИЯ ФЕНИКС“ разказва епичната история за трансформацията на Джийн Грей от даровит мутант в най-мощната сила във вселената. Кулминацията на супергеройската сага от последните 20 години е невероятно зрелище, което ще постави редица интригуващи въпроси относно идентичността и съдбата.
 
По време на опасна мисия в космоса, Джийн Грей едва не загива, когато в нея се вселява космическа сила, която й дава способности по-мощни от всички притежавани от нея или от някой друг мутант. При завръщането й у дома, тя ще поведе борба с тази почти богоподобна сила, но тя се оказва твърде могъща, за да бъде овладяна. Джийн губи контрол и наранява най-близките си хора. Нейните действия заплашват да разрушат Х-мен, а героите ще трябват да се изправят срещу най-опасния си враг – един от тях.
 
В емоционалната история за разделението на един свят и едно семейство участват Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Софи Търнър, Тай Шеридън, Александра Шип и Джесика Частейн. Сценарият е дело на Саймън Кинбърг. Филмът е продуциран от Саймън Кинбърг, Хъч Паркър, Лорън Шулър Донър и Тод Халоуел.


Тагове: ЕпичниятХ-МенТъмния феникскина7 юни

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "