www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Франция: Още има шанс за сливането на Renault с FCA

11.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 1507 прочитания
A+ | A-

Плановете за сливането на Renault и FCA могат да бъдат съживени, въпреки че се провалиха миналата седмица. Това обяви френският министър на транспорта като така подкрепи тезата на много нейни в правителството, че сделката може да бъде спасена.

„Мисля, че темата все още не е приключена”, отговори Елизабет Борн на въпроса дали преговорите между двете компании са окончателно приключили.

По подобен начин преди нея реагира и френският финансов министър Бруно Ле Мер, който обясни, че сливането на Renault и FCA остава „добра възможност”.

На това мнение се оказа и френският финансов министър Жерал Дарманен, който миналата седмица обясни, че се надява, че „вратата за сделката все още не е затворена”.

След провала на преговорите миналата седмица FCA и не толкова Renault обвиниха Франция, че носи вина за спирането им, тъй като държавата е поставила твърде много изисквания, за да подкрепи сделката.Тагове: renaultnissanrenault-nissanкейко ихарасайкавасливанеавтомобилни компаниикарлос гонренонисанНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "