www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Братството на Honda се събра за трети път

10.06.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 1887 прочитания
A+ | A-

Братството на Honda се събра за трети път

Повече от хиляда души посетиха приключилото този уикенд трето издание на национален събор Honda Brothers, провеждан традиционно на писта „Дракон“ в Калояново в началото на юни. Бултрако АД и Бултрако Моторс АД, съответно официален представител и оторизиран дилър на марката за страната, отново подкрепиха събитието, организирано от сравнително новия и обективен фен-клуб на марката.

Общо 126 състезатели премериха сили на пистата, раздадени бяха 30 награди, осигурени от Бултрако АД, официален представител на японската марка за страната, а призът за най-красива Honda отиде при Accord Coupe от шеста генерация и неговия притежател Любомир Василев от Пловдив. Голямата атракция бе в неделния ден, когато за първи път се проведе състезанието Япония срещу Германия. На хвърлената ръкавица за „тайм атак“ се отзоваха 13 собственици на немски автомобили и техните машини, а „мачът“ приключи с равен резултат.

В продължение на три дни пистата бе огласена от характерния рев на двигатели Honda и всички от „братството“, редом с представители на оторизирания дилър, искрено се забавляваха под парещите лъчи на юнското слънце, но не забравяха и правилата на спортменската игра. Тайм атак, майсторско шофиране, кар-аудио и игри с публиката бяха малка част от атракциите.

В петъчния ден пистата бе затворена само за членове на клуба и всеки, превел членския си внос, можеше да кара на нея любимата си Honda напълно безплатно. Honda Brothers e сдружение с нестопанска цел. Момчетата и момичетата от братството си помагат за всичко не само помежду си. Всички те неведнъж са доказали, че са хора с благородни сърца и периодчно се впускат в благотворителни мисии. През 2018 г. те събраха 1200 лева и заедно със своите автомобили Honda се отправиха към най-бедните села в Северна България след предварително направено проучване и събрани адреси, за да помогнат не само със средства, а и с дела на възрастни хора и други нуждаещи се.


Братството на Honda се събра за трети пътБратството на Honda се събра за трети пътБратството на Honda се събра за трети пътБратството на Honda се събра за трети път

Тагове: ХондаHonda BrothersсъборДраконБултракоофициален представител

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ