www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

TRUCK EXPO 2019: Атракция с "денс машини" на 8 юни

07.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 4866 прочитания
A+ | A-

Най-впечатляващите „денс машини“ от балет Велвет ще превземат тунинг зоната на TRUCK EXPO 2019 в събота. Момичетата с перфектни умения в танците ще демонстрират сексапил и чар в миенето на най-желаните стъкла на изложението.

Тунингованите камиони, които за първи път застанаха до най-новите модели и технологии на световните производители от всички класове товарни автомобили, ще „танцуват“ в музикалния ритъм на множество красиви ръце. Не пропускайте тази атракция от първото в историята на TRUCK EXPO - TRUCK TUNING SHOW – на 8 юни, събота, от 11.00 часа, на Летище „Лесново“.

За да осигурят максимален достъп до атракциите на изложението, организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България отварят широко вратите на TRUCK EXPO 2019. Ще има специални предложения за всички – от професионалисти до семейства и фенове на тежките машини.

Посетителите могат да избират между различни специални събития, като демонстрация на най-новите модели и технологии в сектора, тест драйв за професионалисти, експозиция на уникални тунинговани влекачи, както и шанс да посетят безплатно Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в Има SLOVAKIA RING. Входът е свободен.
Тагове: TRUCK EXPO 2019камиониатракцияЛесновоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ