www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Обновеният VW Passat тръгва в продажба от днес

07.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4258 прочитания
A+ | A-

От днес част от пазарите в Европа ще отворят поръчките си за обновената версия на Volkswagen Passat. Цените в Германия започват от 34 720 евро за вариант седан с 1.6-литров TDI мотор със 120 к.с. 

Засега няма ясни цени за хибридната версия GTE, като това означава, че най-скъпият достъпен модел е Passat Alltrack 2.0 TDI с 240 к.с., който ще се предлага срещу 50 795 евро.

Първите доставки до крайни клиенти ще станат факт през август тази година. Засега не разполагаме с цени на модела аз България.

Автомобилът от Германия разполага с нови брони, фарове и графика на стоп светлините. Фаровете вече използват матрична технология във върховата си версия, като тя идва от последното поколение Touareg.

Промените в интериора са дори още по-минимални. Откриваме нови графики по инструментното табло, а в зависимост от нивото на оборудване клиентите ще могат да поръчат дисплей на централната конзола с три различни големини - 6.5, 8.0. и 9.2 инча.

Що се отнася до двигателите, абсолютно всички мотори вече получават филтър за твърди частици. При бензиновите предложения откриваме три TSI варианта - със 150, 190 и 272 к.с, а TDI дизелите имат мощности от 120, 190 и 240 к.с. Разбира се, най-често срещаният вариант - 2.0 TDI със 150 к.с., също ще бъде на разположение, като вече в името му откриваме и индекса Evo, отбелязващ намалените с 10 процента вредни емисии.

Плъг-ин хибридната версия GTE вече може да изминава до 55 километра само на ток. Разликата спрямо предшественика е 15-на километра.Тагове: vwpassatНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ