www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Lamborghini с офроуд версия на Huracan

05.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 3497 прочитания
A+ | A-

Lamborghini с офроуд версия на Huracan

Lamborghini представи експериментална версия на суперавтомобила Huracan под наименованието Sterrato (в превод от италиански - "черен път"). Концептът е призаван да даде представа за суперкар, който без затруднение може да се придвижва и по макадам.

Автомобилът е построен върху базата на хиперкара Huracan Evo, но са взаимствани някои детайли и технически решения от кросоувъра Lamborghini Urus. Новата версия е получила модернизирано окачване с увеличен с 47 мм пътен просвет.

Ъгълът на предния навес е намален с 1%, а задният ъгъл - с 6,5%. Освен това инженерите използват 20-инчови джанти със специално проектирани гуми за всички терени.

Суперколата със задвижване на четирите колела е получила предни и задни защитни плочи отдолу, подсилени с алуминиеви странични "поли", както и защита срещу проникване на камъни в двигателното отделение и въздушните отвори. Калниците на крилата са изработени от композитни материали.

В салона има спортни седалки с карбонова рамка, четириточкови колани, както и лека титанова предпазна рамка. Lamborghini Huracan Sterrato е оборудван със същия 5,2-литров атмосферен двигател V10, който развива 640 конски сили.


Lamborghini с офроуд версия на HuracanLamborghini с офроуд версия на HuracanLamborghini с офроуд версия на HuracanLamborghini с офроуд версия на Huracan

Тагове: LamborghiniофроудверсияHuracanUrusНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ