www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Truck Expo 2019: Уникални тунинговани влекачи пристигнаха на „Лесново“

05.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 3768 прочитания
A+ | A-

Truck Expo 2019: Уникални тунинговани влекачи пристигнаха на „Лесново“

Уникални тунинговани влекачи започнаха да пристигат на летище „Лесново“ за премиерата на Truck Tuning Show, което ще се проведе в рамките на TRUCK EXPO 2019. Откриването на изложението е утре в 11.00 часа.

TRUCK EXPO е най-голямото събитие за тежкотоварната автомобилна индустрия в България. Изложението ще се проведе от 6 до 8 юни. В него ще вземат участие представителите на всички класове товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, контейнери, хидравлични системи за товарни автомобили, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

За първи път тази година ще се състои и TRUCK TUNING SHOW – съпътстващо събитие, което ще покаже новите тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите. Организатор на TRUCK EXPO 2019 e Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).


Truck Expo 2019: Уникални тунинговани влекачи пристигнаха на „Лесново“

Тагове: Truck Expo 2019уникалнитунингвлекачиЛесновоизложение

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ