www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Стефан Илчев с Ford Focus от „Като две капки вода“

30.05.2019 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: Jordan Lukanov | 2089 прочитания
A+ | A-

Стефан Илчев с Ford Focus от „Като две капки вода“

На 27 май се проведе финалът на най-рейтинговото предаване в ефира на Нова Tелевизия - „Като две капки вода“. Победител в седмия сезон на шоуто е певецът Стефан Илчев. След оспорвана битка между изявени певци и артисти, Стефан Илчев грабна голямата награда - чисто новия Ford Focus.

През целия сезон изпълнителят не спираше да изненадва публиката със завидните си певчески умения и неподозирани актьорски качества. Последната крачка към спечелването на неустоимия Ford Focus беше превъплъщението на Стефан като Лили Иванова.

Ключът за голямата награда беше връчен от Даниел Владев - Бранд Мениджър на Ford за България. На сцената на култовото предаване той изрази своето вълнение от партньорството между Ford и атрактивното ТВ шоу, за поредна година. Обърна се към победителя с думите: „Тази вечер удоволствието е двойно, тъй като имам шанса да връча този ключ - от невероятния Ford Focus, на един невероятен артист!“.
 
По-рано в шоуто, автомобилът се появи в рекламен видеоклип, заснет на територията на филиал Люлин на Мото-Пфое, с участието на любимците от предаването - Рачков и Зуека. В техен стил, със закачки и широки усмивки, те представиха тазгодишната награда, както си личи и по кадрите от заснемането му.  

Талантливият изпълнител Стефан Илчев ще се радва, както на изкушаващия дизайн на автомобила, така и на високо технологичните му функции, сред които хедъп дисплей, система за напълно автономно паркиране, адаптивен круиз контрол, който следи автомобила отпред, спазва дистанция и спира в случай на необходимост. Оборудван е с осеместепенна, автоматична скоростна кутия.


Стефан Илчев с Ford Focus от „Като две капки вода“Стефан Илчев с Ford Focus от „Като две капки вода“

Тагове: Стефан ИлчевшоуFord FocusКато две капки вода

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ