www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Официално представяне на Bowers & Wilkins в ексклузивния Volvo комплекс

31.05.2019 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Jordan Lukanov | 2736 прочитания
A+ | A-

Официално представяне на Bowers & Wilkins в ексклузивния Volvo комплекс

На 28 майс се състоя официалното представяне на компанията за озвучителни системи Bowers & Wilkins в България. Събитието се проведе в ексклузивния Volvo комплекс на ул. Околовръстен път 483. Емблематичната марка представи пред гостите гамата си от висококачествени продукти и демонстрира техните възможности, като предостави възможност на всички да се насладят на перфектния звук в съчетание с невероятната атмосфера на комплекса и в компанията на ексклузивните Volvo модели.

Bowers&Wilkins, един от най-известните производители на висок клас озвучителни тела в света, официално стъпи на българския пазар. Компанията ще предлага всички актуални продукти чрез партньорства с вериги за техника и специализирани фирми за озвучаване. Почитателите на качествения звук ще могат да видят и чуят голяма част от актуалните модели на марката в шоурумите от дилърската мрежа, както и да получат гаранционна и извънгаранционна поддръжка от официалното представителство.

Актуалната гама от Hi-Fi озвучителни тела започва със серия 600, чието шесто поколение включва компактни тонколони за поставяне върху мебели и самостоятелно стоящи модели, с цени от 529 лв. с ДДС за брой. Моделите от серия 700 добавят по-качествени високочестотни говорители извън основния корпус и подобрена конструкция на тялото, а върховата линия 800 Diamond предлага изключителен звук, постигнат с уникална форма на тонколоната, говорител Continuum и покрита с диамантени частици мембрана на високочестотния говорител.

Потребителите получават обща концепция за постигане на качествен звук в трите серии, която е еволюционно развита в по-високия клас модели с по-усъвършенствани материали и дизайн на говорителите. Наред с моделите за слушане на музика Bowers&Wilkins предлага и системи за домашно кино, част от които е и уникалният събуфер PV1D с двойна мембрана и компактно, извито алуминиево тяло, оптимизирано за минимум вибрации и изкривявания.


Официално представяне на Bowers & Wilkins в ексклузивния Volvo комплексОфициално представяне на Bowers & Wilkins в ексклузивния Volvo комплексОфициално представяне на Bowers & Wilkins в ексклузивния Volvo комплексОфициално представяне на Bowers & Wilkins в ексклузивния Volvo комплекс

Тагове: ОфициалнопредставянеBowersWilkinsVolvoкомплекс

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ