www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

За девети пореден път: BMW и Mini Експо до неделя вечер

30.05.2019 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: Georgi Ivanov | 9224 прочитания
A+ | A-

Специализираното търговско изложение BMW и Mini Експо отвори днес врати за девети пореден път, като ще продължи до 2 юни в зала 4 на Интер Еспо Център в София.

За втори път на изложението присъстват и актуалните модели от гамите на BMW, Mini и мотоциклетите BMW.

Посетителите ще могат да избират измежду почти 120 нови и употребявани автомобили и мотоциклети, изложени на място, както и от още над 1000 нови и употребявани автомобили на склад, предлагани от търговските партньори на BMW Group у нас.

Организаторите акцентираха на откриването на силните страни на програмите BMW Premiun Selection и Mini Next, чрез които се предлагат употребяваните автомобили. Те включват гаранция 24 месеца, експертна техническа проверка на всеки автомобил, сервизна обслужване за поне 6 месеца или 10 000 километра и по-добри условия за финансиране. В рамките на изложението и до 15 юни тези по-добри условия се предлагат от BMW Financial Services, като промоционалната лихва по лизинга е 2,95%, а първоначалната вноска може да е 5%.

Програмите за продажба на употребявани автомобили на BMW вече обхващат автомобили до 10-годишна възраст, а ценовия диапазон на колите на изложението е от 30 000 до 180 000 лева.

„Тук предлагаме богатата гама на BMW и Mini, от автомобили с 0 цилиндъра до такива с 12 цилиндъра, както и автомобили с до три двигателя и мощност над 600 конски сили. Клиентите, търсещи употребявани автомобили получават същото внимание и качествено обслужване като тези, които си избират ново BMW или Mini”, заяви на откриването изпълнителният директор на представителството на BMW Group у нас Александър Миланов.

Работното време на изложението е от 10 до 20 часа.Тагове: bmwminiупотребявани автомобилиbmw i mini expoбмв българияалександър милановНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ