www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Откриха смъртоносен дефект във волана на Lada XRAY Cross (видео)

28.05.2019 | Авто новини: Катастрофи » Акции | Автор: Jordan Lukanov | 10476 прочитания
A+ | A-

Откриха смъртоносен дефект във волана на Lada XRAY Cross (видео)

Информация за спешен ремонт на новата джипка Lada XRAY Cross се появи в руското пространство на интернет. Канал Laden Loven в Яндекс Зен публикува писмо от ръководителя на сервизния отдел на АвтоВАЗ и списък на VIN-кодовете на проблемните автомобили. В това писмо се говори за "възможни несъответствия в междинния вал на електрическия сервоусилвател на волана".

Тонът на писмото говори за извънредна ситуация. Стандартната процедура за анулиране включва уведомяване на собствениците по телефон / поща и публикуване на VIN списъка. В този случай обаче е необходимо спешно оттегляне на автомобила: необходимо е да се уведоми лично собственика по телефона и да се предаде колата за ремонт, и то не на собствен ход.

Процедурата за проверка на съответствието на детайла с нормите дори не се обсъжда: междинният кормилен вал трябва да бъде сменен. С други думи, идентифицираният дефект заплашва безопасността на собственика и, разбира се, участниците в движението около него.

Възможно е дефектът да е първо идентифициран в публикуваното миналата седмица YouTube видео, показващo съвсем новия (с пробег от 1345 км) Лада XRAY Cross със счупени заварки на кормилния вал?!:
Тагове: СерводефектволанLadaXRAY Crossвидео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ