www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

С БГ премиера на SMART полуремаркета Schmitz Cargobull България откри новия си център в София

24.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 2285 прочитания
A+ | A-

С БГ премиера на SMART полуремаркета Schmitz Cargobull България откри новия си център в София

С дебют на S.KO COOL SMART хладилно полуремарке за българския пазар Schmitz Cargobull Bulgaria откри новия си център в София. То е част от иновативната гама SMART продукти на компанията, които могат да бъдат мониторирани и управлявани дистанционно чрез апликация на смартфон.

Пред стотици представители на транспортния бранш у нас бе направена демонстрация на основните функционалности – възможност за мониториране и управление на агрегата и температурата в полуремаркето, наблюдение на накладките, осите и налягането в гумите с цел избягване на рисково износване и инциденти, дистанционно заключване и отключване на задната врата с един клик на дисплея на смартфона. Всичко това е възможно благодарение на новата телематична система TrailerConnect на водещия производител, която работи на базата на сензори и GPS и GSM свързаност с портала TrailorConnect 2.0. и е съвместима с полуремаркета Schmitz Cargobull от различен тип.

“Визията на компанията ни е да предложи на клиентите ефективни решения, които подпомагат бизнеса им, като намаляват разходите и рисковете за тях и им пестят време. За това допринасят както новите технологии и SMART продукти, които представяме в България, така и концепцията на новия ни център – едно място, на което можеш да получиш пълната гама услуги на Schmitz Cargobull”, обясни Георги Цветков, Управител на Schmitz Cargobull Bulgaria.
 
В новата база в София ще се извършват ремонти, сервизиране и асемблиране на ремаркета. Значително увеличен е капацитетът на изложбените площи както за нови, така и за употребявани полуремаркета на марката. Откриването на центъра в София е част от дългосрочната визия на Schmitz Cargobull за развитие у нас.

През последните 15 години компанията е Номер 1 на българския пазар с общо над 2500 клиенти. За последните 10 години за България са произведени и доставени над 5800 полуремаркета на марката.


С БГ премиера на SMART полуремаркета Schmitz Cargobull България откри новия си център в СофияС БГ премиера на SMART полуремаркета Schmitz Cargobull България откри новия си център в СофияС БГ премиера на SMART полуремаркета Schmitz Cargobull България откри новия си център в СофияС БГ премиера на SMART полуремаркета Schmitz Cargobull България откри новия си център в София

Тагове: БГпремиераSMARTполуремаркеSchmitzCargobullнов центърСофия

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ