www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Обновеният Skoda Superb: разкош, хибрид и Scout

26.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 4688 прочитания
A+ | A-

Обновеният Skoda Superb: разкош, хибрид и Scout

Плановият рестайлинг на Skoda Superb не носи сериозни визуални промени в популярния модел. Появяват се различни брони, при това два вида - за обикновените и за скъпите версии. Решетката на радиатора е станала по-широка и се слива с фаровете.

Отзад вече има широка хромирана вложка и голям надпис с името на марката вместо емблемата. Интериорът е придобил нов декор и модифицирано диодно осветление. Но актуализираната Skoda Superb има по-богато оборудване.

Още в базовата комплектация се появява копче за пускане на двигателя, светодиодни фарове и задни фенери. Мигачите вече работят с ефекта на бягащата пътечка, както е при "батковците" от Volkswagen.

На таблото има избор за екрана на инфотейнмънт системата от диагонал 8,0 и 9,2 инча. Адаптивният Predictive Cruise Control използва данните от навигатора и камерите за оптимална система, а системата за автоматично спиране разпознава пешеходците.

Основната моторна гама за Европа е в еконормите Euro 6d-TEMP почти не е променена. Скоростните кутии са шестепенна "механика" или седемстепенен "робот" DSG.

В модернизираната гама на модела за пръв път е появява "офроуд" комби Skoda Superb Scout, както с пълно, така и с предно предаване. Новият Scout има увеличен с 15 мм клирънс, допълнителна защита на двигателя и задвижване на всички колела като стандарт.

В гамата на Шкода за пръв път се появява плъг-ин хибрид Superb iV. С тази двубуквена приставка компанията вече ще обозначава всички електрифицирани модели, включително чистите елмобили.


Обновеният Skoda Superb: разкош, хибрид и ScoutОбновеният Skoda Superb: разкош, хибрид и ScoutОбновеният Skoda Superb: разкош, хибрид и ScoutОбновеният Skoda Superb: разкош, хибрид и Scout

Тагове: ОбновениятSkodaSuperbрестайлингхибридScoutНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ