www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Процесът срещу Гон ще е догодина?

24.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 1590 прочитания
A+ | A-

Процесът срещу бившия шеф на Renault-Nissan Карлос Гон, срещу когото има повдигнати четири обвинения в Токио, ще е догодина. Това прогнозира един от адвокатите на Гон – Такаши Такано, при дискусията за поредната процедурна битка със съда в Токио, този път за това кога Гон ще получи право да се среща със съпругата си. А тази дискусия стана част от предварителните изслушвания на Гон в съда, които трябва да спомогнат за установяване на рамките на бъдещия процес срещу Гон.

Такано обаче не пожела да уточни на какво се базира прогнозата му, че процесът срещу Гон ще е догодина, като досега се очакваше, че той ще стартира най-късно през есента. От прокуратурата няма индикации за времевата рамка, в която да се вмести вкарването на обвинението в съда, но вече са започнали консултации със защитата за допустимите доказателства в бъдещия процес.

Сега Гон иска една среща със съпругата си, която е във Франция, но ще долети до Токио, ако съдът му разреши, като засега такова разрешение липсва. Гон е под гаранция в размер на 4,5 милиона долара, като за втори път в последните два месеца излезе от ареста и заедно с адвокатите си се подготвя за процеса.

Обвиненията срещу него са за укриване на доходи, финансови машинации и отклоняване на пари на компанията, а Гон всеки път обявява, че е невинен и обвинява бившите си колеги в Nissan като автори на „преврата” срещу него и предоставяне на невярна информация на прокуратурата, която го разследва.Тагове: карлос гонпроцестокионисанпрокуратуракаролин гонизслушваниясъдНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ