www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Изтекоха снимки на новата Оpel Corsa далеч преди дебюта

22.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5465 прочитания
A+ | A-

Месеци преди официалния публичен дебют на следващото поколение Opel Corsa, вече можем да погледнем към един от най-популярните модели в историята на немската марка. Изображенията тук бяха качени във форума на WorldScoop, а скоро след това бяха свалени от администраторите. Смята се, че първоизточникът на снимките е списанието L’Automobile Magazine.

Както вече стана ясно, Corsa ще дели платформа и технологии с актуалния Peugeot 208. Снимките тук показват изцяло електрическата версия на модела, която ще получи името Corsa-e. Новата архитектура носи не само електрификация, но и намалено тегло с до цели 100 килограма в зависимост от модификацията.

Визуално, машината е по-ниска и широка от своя предшественик, което най-вероятно ще се оцени добре от клиентите на марката. В предната част откриваме фарове, използващи изцяло диодна технология, които правят своя дебют в този клас автомобили при Opel.

В кабината Corsa се разделя с интерфейса от General Motors и преминава на технологии от PSA. Препратки към продукти на френския производител откриваме не само в инфотейнмънт системата, а и в централната конзола, където се поставя много познат безжичен избирач на предавките.

Ако Corsa-e споделя напълно идентично задвижване с електрическия 208, то този автомобил разполага със 136 к.с. и може да измине до 340 километра с едно зареждане.

Публичната премиера на модела е насрочена за изложението във Франкфурт през есента. Онлайн дебютът ще се състои след няколко дни - на 4 юни.Тагове: opelcorsaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ