www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Mitsubishi няма да напуска Америка

21.05.2019 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Georgi Ivanov | 2407 прочитания
A+ | A-

Новият шеф на Mitsubishi Motors Такао Като, чието назначение предстои да бъде потвърдено от акционерите, обяви, че компанията няма намерение да напуска пазарите в Северна Америка.

„Продажбите ни там продължават, Северна Америка е един от най-големите ни пазари – обясни Като. – Така, че излизането от този пазар най-вероятно не е вариант за нас.”

Mitsubishi ще остане и на пазара в Щатите, но се очаква японската марка сериозно да промени стратегията си, както и моделите, които предлага там, които ще са подчинени на програмата „Малки, но красиви”.

След официалното назначение на Като се очаква той да представи бизнес план за развитието на Mitsubishi в средносрочен план, като това трябва да стане преди края на настоящата финансова година, която приключва през април 2020.

Част от промените за американския пазар включват и завръщането на пикап в гамата на Mitsubishi. Предполага се, че алиансът Renault-Nissan, от който е част и Mitsubishi ще създаде нова платформа за пикапи, която ще се използва и от трите марки за техни модели.Тагове: mitsubishiмицубишисащпазар в сащнов шефрено-нисанrenault-nissanНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ