www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Надникнете в кабината на първото серийно електрическо Porsche

13.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4539 прочитания
A+ | A-

TaycanForum - форумът за автомобилни ентусиасти с интерес към първия изцяло електрически сериен модел на Porsche, публикува шпионски снимки от интериора на Taycan. 

Добрите новини тук идват от това, че кабината е почти идентична с тази на концепта Mission E, който загатна за бъдещето на модела преди известно време. 

Естествено, откриваме изцяло дигитално инструментно табло, както и опростено управление на част от функциите чрез лостчета до волана.

Вдясно от водача се намира масивна централна конзола, където е поместен дисплеят за инфотейнмънт системата. Виждаме също така и, че седалките имат изцяло електрически контрол на позицията.

В началото плановете на Porsche бяха за годишно производство от 20 000 коли Taycan, но през декември миналата година стана ясно, че ще има увеличение. След това се появи информация, че бройката става 30 000, а в крайна сметка годишното производство на Taycan ще бъде удвоено до 40 000 коли на година.

Според говорител на компанията Porsche има производствен капацитет да се справи със сериозния интерес към Taycan и планът за това е бил наскоро одобрен от компанията на фирмата.

Продажбите на Taycan трябва да започнат по-късно тази година, като плановете на Porsche включват и създаването на мрежа за бързо зареждане на електромобили.

Porsche ще произвежда Taycan в завода си в Цуфенхаузен, като инвестициите в новия модел са 6.8 милиарда долара, а производството на електромобила ще открие 1200 нови работни места.Тагове: taycanporscheНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ