www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Tаен концерт на "Остава" в Пловдив

25.04.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2489 прочитания
A+ | A-

Tаен концерт на "Остава" в Пловдив

Една от най-любимите родни групи “Остава” изненада специално подбрана публика с таен камерен концерт в Античния театър в Пловдив. В началото на април момчетата зарадваха ексклузивните гости с песните „Шоколад“, „Бесен“, „Стоп“, „Внимание“ и още много хитови песни от дългогодишното си творчество. Акцентът обаче беше съвсем нова версия на известната им песен „Моно“.

“Бутиковият концерт бе посветен на хората, които ни даряват със светлина, и без които нямаше да можем да станем това, което сме -  творци създаващи музика. Вярваме, че обществото е в дълг към тях и искахме с нашия концерт да им подарим усмивка. Горди сме, че направихме това специално събитие.“ - споделят момчетата от “Остава”.

В понеделник, във фен страницата на групата във фейсбук, ще се вдигнат кулисите и ще се разбере кои са тези толкова важи хора и как премина концертът, в който имаше много емоционални моменти, които ще заредят всички с положителни чувства. За повече подробности следете тук: https://www.facebook.com/ostava/.


Tаен концерт на "Остава" в ПловдивTаен концерт на "Остава" в Пловдив

Тагове: TаенконцертОставаПловдив

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ