www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Комедията "Мошенички от класа" от 10 май само в кината (трейлър)

09.05.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2801 прочитания
A+ | A-

Комедията "Мошенички от класа" от 10 май само в кината (трейлър)

Наистина ли жените са по-добри от мъжете в изкуството на измамата? Отговорът на този въпрос се загатва в новия откъс от изключително забавната комедия "Мошенички от класа". Филмът ни среща с Джоузефин и Пени – героините на прелестните дами Ан Хатауей и Ребъл Уилсън, които са концентрирали целия си потенциал върху идеята да доминират над мъжете в името на личната изгода.

Изкуството на измамата обаче изисква жертви и пътят до абсолютното съвършенство в света на подлостта е труден. Когато пред двете се отваря възможността да обединят силите си и следващите им завоевания да се превърнат в най-успешните им „бизнес проекти“, започва смело приключение, което ще постави двете едновременно в ролята на съпернички и партньорки.

В изключително забавната нова комедия Мошенички от класа, Ан Хатауей и Ребъл Уилсън влизат в ролите на две жени, концентрирали целия си потенциал върху идеята да властват над мъжете с единствената цел да се сдобият с колкото се може повече… пари. Пътят до абсолютното съвършенство в света на подлостта е труден, но пред двете се отваря възможността да обединят силите си и следващите им завоевания да се превърнат в най-успешните им „бизнес проекти“.

След професионалния инструктаж по изкуство на измамата, който Джоузефин (Ан Хатауей) предава със завиден авторитет на недостатъчно обиграната Пени (Ребъл Уилсън), започва смело приключение, което ще постави двете едновременно в ролята на съпернички и партньорки. Дали ще последва знаменит успех или манипулативните им стратегии ще бъдат увенчани с грандиозен провал, ще разберем съвсем скоро - "Мошенички от класа" ще ви разкрият част от тънкостите в занаята от 10 май само в кината.Комедията "Мошенички от класа" от 10 май само в кината (трейлър)Комедията "Мошенички от класа" от 10 май само в кината (трейлър)Комедията "Мошенички от класа" от 10 май само в кината (трейлър)Комедията "Мошенички от класа" от 10 май само в кината (трейлър)

Тагове: КомедияМошенички от класа10 майкинатрейлърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ