www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Слухове: VW може да продаде Bentley и Lambo през следващото десетилетие

10.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4465 прочитания
A+ | A-

Следващите десет години ще бъдат динамични в редиците на Volkswagen Group. Немският автомобилен гигант вече планира визия за цялостното си реконструиране като тя може да включва изненадваща раздяла с част от брандовете в редиците.

По информация на Automobile, доставена от неизвестен вътрешен източник, Volkswagen обмисля възможността да се раздели с марки като Bentley, Lamborghini и Bugatti.

Причината е, че всички тези компании имат съвсем различен поглед върху развитието на индустрията, който не съответства на плановете на Volkswagen. За сигурни се смятат Porsche, Audi, SEAT и Skoda - те ще останат част от семейството.

На първо време, Volkswagen ще проучи възможността да продаде въпросните луксозни и екзотични марки на китайски инвеститори. Ако все пак това не се случи в обозримо бъдеще, тяхната съдба ще бъде поставена на масата за обсъждане.

Все пак, всичко все още е в сферата на слуховете - възможно е план 2030 да се промени драстично през следващите години.Тагове: bentleyНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ