www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нови снимки на BMW M8, ще има M режим

09.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 9909 прочитания
A+ | A-

BMW започна подготовката за премиерата на върховия си спортен атвомобил М8. Най-вероятно ще видим машината до няколко седмици, а сега разполагаме с нов сет от снимки, както и частична предварителна информация.

Може би най-интересната подробност е, че спортното возило ще разполага с нови режими на движение. Чрез специален бутон, шофьорът ще може да избира между Road и Sport в М8, а М8 Competition ще добави и Track режим. 

Всеки отделен режим ще има различни настройки на електронните стабилизиращи системи, а също така ще оставя и отражение върху работата на мотора, окачването и скоростната кутия.

Изцяло нова е и спирачната система на модела. Баварците казват, че са обединили голяма част от компонентите в един общ модул, като по този начин са спестили около 2 килограма спрямо конвенционална система.

А какво се крие под предния капак? Със сигурност там е 4.4-литров битурбо 8-цилиндров мотор, като неговата мощност в М8 би трябвало да е 630 к.с. Competition добавката би трябвало да вдигне тази стойност до 650 к.с.Тагове: bmw m8Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ