www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Audi обмисля "веган пакет" за електрическия E-Tron

08.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Angel Sergeev | 3891 прочитания
A+ | A-

Първият изцяло електрически SUV автомобил на Audi има сериозна мисия - трябва да покаже на света, че немската марка е готова да се впусне в новата ера на автомобилния пазар. За целта, от компанията предвиждат интересни изненади.

Една от тях касае клиентите, които искат да афишират загрижеността си за околната среда по повече от един начин. Тук става дума за употребата на рециклирани материали, които Audi планира да предлага в отделен пакет.

Условно наречен "веган пакет" засега - поради факта, че хората с интерес към веган начина на живот най-често се интересуват и от подобни материали според проучвания, комбинацията от подбор на материали ще бъде най-трудната задача, коментират от марката.

Вече се говори за рециклирани рибарски мрежи и други пластмасови изделия, но Audi иска да гарантира на клиентите си най-висико качество, каквото може да очаква потребителят от продукт с четирите ринга отпред.

Дали и кога точно ще видим "веган пакет" - засега няма официална информация. По данни на Motor1.com, немците вече изпробват варианти за източници на различни материали.Тагове: audie-tronНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ