www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

McLaren GT идва след седмица (допълнено с видео)

08.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 3875 прочитания
A+ | A-

На салона в Женева през март главният изпълнителен директор на McLaren Майк Флюит потвърди, че компанията ще лансира Grand Tourer модел, който ще „пренапише правилата” в GT сегмента. Този нов модел ще бъде представен след седмица, на 15 май, и ще носи семплото означение McLaren GT.

Като се изключи информацията относно дизайна на новия McLaren GT, за него все още не се знае много. Предполага се, че автомобилът ще получи V8 бензинов мотор с две турбини.

McLaren GT ще е четвъртият модел, реализиран от компанията в рамките на новия бизнес план Track 25, инвестицията, в който е 1,25 милиарда британски лири.

McLaren GT няма да е част от вече съществуващите моделни семейства на марката, а ще бъде позициониран отделно от тях. Като технически данни и динамика, GT ще е близък до 570S Coupe, но от компанията обясниха, че GT ще е базовият модел на марката от оформящата се серия GT коли. На върха на тази гама е Speedtail, а между него и GT ще бъде позициониран още един модел, който ще е базиран на 720S Super Series.


Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ