www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Хамилтън: Готов съм да се боря с по-младите пилоти

07.05.2019 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2146 прочитания
A+ | A-

Сезон 2019 се очертава като много силен за новите пилоти във Формула 1 – Ландо Норис, Алексанър Албон и Джордж Ръсел се представят на високо ниво, а специалистите ги включват в групата, която ще има амбиции за върха на класирането в близко бъдеще и в която вече влизат Макс Верстапен и Шарл Льоклер.

5-кратният световен шампион Люис Хамилтън вече заяви, че по-младите му талантливи колеги само го мотивират.

„Готов съм да се боря с младите пилоти – обясни Люис, който е на 1 точка от съотборника си Валтери Ботас на върха на класирането. – Младите пилоти вкарват във Формула 1 нови идеи за карането, свой стил и агресия – това е освежаващо!

„Всяка година се старая да съм все по-добър и се радвам когато се появяват нови пилоти в шампионата. Знам, че всеки един от тях прави планове как да ме победи, което е нормално.

„Преди години аз бях на тяхното място и ги разбирам, наясно съм какво изпитват в първия си сезон във Формула 1, с какви проблеми се борят.

„Знам, че трябва да работя допълнително, за да мога всяка година да побеждавам съперниците си, включително и по-младите, но с всеки сезон това става все по-трудно и по-трудно...”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "
" "