www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Honggi HS5 е китайски премиум конкурент за X3 на цена Sportage

07.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Jordan Lukanov | 2102 прочитания
A+ | A-

Honggi HS5 е китайски премиум конкурент за X3 на цена Sportage

Известният китайски автомобилен концерн FAW анонсира датата за началото на продажбите на нов кросоувър. Става дума за модела Honggi HS5, който ще бъде достъпен на китайския автопазар от края на месец май.

В силово отношение джипката се задвижва от двулитров бензинов турбомотор за 224 конски сили. За трансмисия се използва осемстепенната скоростна кутия Aisin. Важно е да се отбележи, че дори в базовото изпълнение кросоувърът е достъпен със система за постоянно задвижване на всички колела.

Габаритите на Honggi HS5 са следните: дължина - 4.76 м, широчина - 1.91 м, височина - 1.7 м, колесна база - 2.87 метра. В оборудването може да се отличи системата за безключов достъп в салона по отепчатък на палеца, цифровото табло с показанията на приборите и големия монитор на мултимедийната система. Освен това, има система за автономно управление "круиз контрол", както и помощник на шофьора при движение на заден ход.

На китайския пазар новият Honggi HS5 ще се предлага на цена от 200 000 юана. За такава сума може да се закупи KIA Sportage в топ изпълнение. За сравнение, BMW X3 се продава в Китай на цена от 389 800 юана.


Honggi HS5 е китайски премиум конкурент за X3 на цена Sportage

Тагове: HonggiHS5китайскипремиумконкурентX3ценаSportage

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ