www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Как изглежда Toyota Tundra след повече от 1,6 милиона км (видео)

06.05.2019 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 3104 прочитания
A+ | A-

Как изглежда Toyota Tundra след повече от 1,6 милиона км (видео)

Пикап, произведен през 2007 година, навъртя 1 000 000 мили (1 609 344 м) и, изглежда, може да преодолее още толкова?! Собственикът Аарон Марвелт от Луизиана работи като куриер в транспортно-експедиционна компания и никога не се е оплаквал от състоянието на машината.

"Тундра"-та изглежда доста добре, въпреки че е пълна с драскотини и вдлъбнатини по тялото, а седалките са разпокъсани. Аарон твърди, че за 12 години не е правил никакъв ремонт, както и не е подлагал на пренастройка или капитален ремонт 4,7-литровия V8 двигател.

Единствената промяна е била при пробег 1 270 000 км, когато се наложила смяна на автоматичната скоростна кутия. Собственикът признава, че често е пренатоварвал пикапа и го е използвал да тегли закъсалите коли на колегите си.

Това не е първата Tundra с подобен пробег. През 2016 г. друг собственик на този модел от Луизиана получи нов пикап от Toyota в размяна за стария.Как изглежда Toyota Tundra след повече от 1,6 милиона км (видео)Как изглежда Toyota Tundra след повече от 1,6 милиона км (видео)Как изглежда Toyota Tundra след повече от 1,6 милиона км (видео)Как изглежда Toyota Tundra след повече от 1,6 милиона км (видео)

Тагове: ПробегизглеждаToyotaTundraмилионкмвидео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ