www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Супергероят Соник влиза на пълна скорост в кината на 15 ноември

03.05.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 2670 прочитания
A+ | A-

Супергероят Соник влиза на пълна скорост в кината на 15 ноември

През тази есен ускоряваме на макс с игралния филм, базиран на култовата за много поколения игра на SEGA Sonic the Hedgehog. СОНИК: ФИЛМЪТ е приключенска комедия за небезизвестния ултрабърз син нахалник – таралежът Соник.

Зад лентата застава не кой да е, а продуцентът на поредицата „Бързи и яростни“ Нийл Х. Мориц, чиято биография включва кинохитове като „Аз съм легенда“, „Знам какво направи миналото лято“, „Всемогъщият Евън“, „Трите хикса“, тв сериалите „Специален отряд“ и „Бягство от затвора“. СОНИК: ФИЛМЪТ проследява премеждията на Соник, докато се опитва да проумее сложния живот на Земята заедно със своя новооткрит най-добър приятел Том Уачовски (Джеймс Марсдън, тв сериалът „Западен свят“).

Те ще трябва да осуетят плановете на злодея д-р Роботник (мега звездата Джим Кери) да залови Соник и да използва свръхсилите му, за да стане господар на света. Във филма участват още Тика Съмптър и Бен Шуорц, който дава гласа си на Соник.

Режисьор на "Соник: Филмът" е Джеф Фаулър, а сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Орен Узиел. Историята е на Патрик Кейси и Джош Милър. Продуценти са Нийл Х. Мориц (поредицата „Бързи и яростни“), Тору Накахара и Такеши Ито. СОНИК: ФИЛМЪТ връхлита в кината от 15 ноември.Супергероят Соник влиза на пълна скорост в кината на 15 ноемвриСупергероят Соник влиза на пълна скорост в кината на 15 ноемвриСупергероят Соник влиза на пълна скорост в кината на 15 ноември

Тагове: СупергеройСоникскоросткинаБързи и яростни

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ